ЗА НАС 2023-07-28T09:57:16+00:00

КОИ СМЕ НИЕ?

ЗА НАС

Bul Med Consult е международна търговско-консултантска компания, която се занимава с дистрибуция на иновативни лазерни технологии в сферата на естетичната медицина, дерматологията, пластичната хирургия, гинекологията и козметиката. Ние работим на българския, унгарския, словашкия, чешкия, румънския, македонския и молдовския пазар като ексклузивен представител на световния лидер – HYDRAFACIAL

Това е официалното ни представяне.

А неофициалното…

Ние сме приятели и надеждни партньори на всички наши клиенти. Помагаме им да растат в бизнеса, чрез разработването на адекватни бизнес модели, маркетингова подкрепа, обучения у нас и в чужбина, годишни бизнес срещи. Продажбата на един апарат е само началото на нашите успешни и дългосрочни отношения с клиентите. Нашите клиенти получават цялостно консултиране по отношение на бизнес модела и пазарната логика на предлагането на процедури със закупения апарат.

Ние сме иноватори и екпериментатори, ние сме разработчици, ние сме бъдещето!

НАШАТА ФИЛОСОФИЯ

Ние вярваме, че красотата е усещане, а не физически атрибут. Грижата за кожата не трябва да бъде сложна. За всички лица е възможна промяна. Резултатите ни са едновременно мигновени и трайни и оставят хората емоционално заредени. Ние променяме статуквото и се стремим да преобърнем индустрията за грижа за кожата с главата надолу с нашите революционни техники, продукти и философия.

ОТДАДЕНИ НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Вярваме, че нашите клиенти могат да бъдат по-уверени благодарение на тяхната невероятна кожа.

Ние вярваме, че усещането да се чувстваш добре в собствената си кожа, прави добро първо впечатление.

Ние гарантираме, че нашите клиенти се наслаждават на изживяването от процедурата и удоволствието от резултатите. Знаем, че клиентите ни винаги искат да бъдат в своята най-добра форма и HydraFacial 2.0 им помага да бъдат.

Как да се сдобия с апарат Hydrafacial?

Поискай оферта

ИМАТЕ ВЪПРОСИ? НИЕ ИМАМЕ ОТГОВОРИТЕ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ