ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ 2023-07-28T10:04:34+00:00

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

HydraFacial е процедура, която може да се приложи само за 30 минути. Тя осигурява дълготрайно здраве на кожата и може да бъде приспособена да отговаря на специфичните нужди на всички видове кожа. Hydrafacial предлага незабавни, забележими резултати. Процедурата премахва мъртвите кожни клетки и почиства запушените пори, като същевременно обогатява новата кожа с хидратиращи и овлажняващи серуми. Hydrafacial успокоява, освежавa, не дразни кожата и има незабавен ефект.

Hydrafacial е в основата на здравата и сияйна кожа. Доказано е, че раздразнената кожа увеличва видимо признаците на стареене. HydraFacial е хидратиращо, не дразнещо и приложимо за всики типове кожа, лечение.

Hydrafacial е предназначена за всички видове кожа. Дори най-чувствителната кожа подлежи на лечение с Hydrafacial. Твоят дерматолог може да избере специфични серуми за третиране и / или да персонализира процедурата за нуждите на твоята кожа Консултирай се със специалист по грижа за кожата, за да оцени на състоянието на кожата ти.

Нашата цел е да ти помогнем в поддържането на балансиран начин на живот. Ето защо HydraFacial е бърза, ефективна процедура, която отнема само 30 минути. Може да нанесеш грима си и да се върнеш към нормалните си дейности веднага след процедурата, тъй като няма престой.

Много клиенти съобщават за видимо изглаждане на кожата, изравняване на тена и подобряване на тонуса на кожата само след едно процедура. Резултатите могат да бъдат осезаеми от 5 до 7 дни или дори повече. Не вярваме в бързите резултати, така че препоръчваме по едно лечение всеки месец за подобряване на външния вид на кожата, изглаждане на фините линии и бръчки, намаляване видимостта на кафявите петна, справяне с мазната и замърсена кожа. Редовното HydraFacial лечения се препоръчва за поддържане на здравето на кожата в дългосрочен план.